BM ansatte

Brumlemann

Wanida Scriwanchai

Stilling: Assistent

Wanida er fast ansatt som assistent i 100%.

IreneTøsse Sandblåst

Stilling: Assistent

Irene er fast ansatt hos oss som assistent fra og med 15/8-2013. Hun jobber 60%.

Astrid Morstøl

Stilling: Assistent

Astrid tar for tiden utdanning som barnehagelærer, desentralisert. Hun jobber hos oss i 60% stilling dette året; 50% som barnehagelærer på dispensasjon fra utdanningskravet, og 10% som assistent.

Stilling: Assistent

Lise er midlertidig ansatt dette barnehageåret. 100% som assistent. Hun skal jobbe en dag på Brumlemann, to dager på Kardemommeby og to dager på Hakkebakkeskogen!

Ida Merethe Venås

936 62 964

Ida begynte hos oss 1.oktober 2018, og er forløpig ansatt pga ekstra ressurser på avdelingen. Hun jobber 4 dager pr. uke. Ida er utdannet barnehagelærer og har flere års erfaring fra barnehage.

Tina Tornes

Stilling: Assistent

Tina har jobbet hos oss siden 1992. Hun er fast ansatt som assistent i 100% stilling.

Solveig Trondsen Haugen

Stilling: Pedagogisk leder

Solveig er utdannet barnehagelærer, og begynte hos oss i august 2012. Hun jobber 100% som ped.leder på Brumlemann.

Tonje Hagen Bugge

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Tonje er utdannet barne-og ungdomsarbeider i år, og er midlertidig ansatt hos oss dette barnehageåret. Hun skal jobbe på Brumleman i 80% som ekstraressurs på et barn, og 20% på Hakkebakkeskogen.

Eva Johanne Sivertsen

Stilling: Barnepleier

Eva Johanne har jobbet hos oss siden 1989. Hun har utdannelse som barnepleier, og har 80% stilling.

Felles

Hakkebakkeskogen

Oda Moen Mattland

Stilling: Assistent

Oda er midlertidig ansatt hos oss dette barnehageåret som assistent i 100%. Hun tar over etter Helen som skal ut i permisjon i september. Før det vil hun være vikar.

May Britt Østevik

Stilling: Assistent

May Britt begynte hos oss som assistent i januar 2016. Hun er midlertidig ansatt ut dette barnehageåret i 80% stilling.

Helen Fagerli

Stilling: Assistent

Helen jobber nå i 100% stilling på Hakkebakkeskogen, men skal i september ut i svangerskapspermisjon.

Anne Solfrid Kvammen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Anne Solfrid har vært fast ansatt siden 1992 som assistent. Hun har 80% stilling. Hun tok utdannelse som fagarbeider våren 2015.

Tone Andberg Malme

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Tone begynte hos oss høsten 2011 som assistent. Hun er fast ansatt i 60%. Hun tok utdannelse som fagarbeider våren 2015. F.t jobber hun mest som ekstraressurs mot enkeltbarn med særlige behov.

Tonje Hagen Bugge

Siv Margrethe Eriksen

Stilling: Barnehagelærer

Siv begynte i Utsyn 15.08.16. Hun var utdannet barnehagelærer i 2008. Hun er fast ansatt i 100%, men jobber f.t i 80% stilling på Hakkebakkeskogen.

Ramona Ørjavik

Stilling: Barnehagelærer

Ramona er utdannet barnehagelærer i desember 2017. Hun er midlertidig ansatt dette bhg.året, og skal jobbe 100%.

HB Ansatte

Kardemommeby

Benny Råmkes

Stilling: Assistent

Benny har vært ansatt hos oss siden 2005 som assistent. Hun har 80% stilling.

Gunnhild Havnes

Stilling: Assistent

Gunnhild er fast ansatt som assistent, 60%.

June Viel Elnes

Stilling: Assistent

June er i gang med barnehagelærerutdanning. Hun jobber 60% hos oss dette året, 50% som barnehagelærer med dispensasjon fra utdanningskravet, og 10% som assistent..

Solveig Køhn Henden

Stilling: Pedagogisk leder

Solveig ble ansatt hos oss august 2013, 100% stilling. Hun er utdannet barnehagelærer, og jobber i 80% stilling som pedagogisk leder på Kardemommeby. Solveig er stedfortreder for daglig leder når hun er borte.

Anita Gjerde

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Anita begynte hos oss i 2006. Hun er utdannet barne-og ungdomsarbeider, og har 80% stilling.

Marit Brudeseth

Stilling: Vikar

Marit er vår faste, gode vikar:)) Hun jobber mest på Hakkebakkeskogen og Kardemommeby.

Solfrid Gjuvsland

Stilling: Ressurspedagog
901 92 988
sgjuvsland@nlmbhg.no

Solfrid er ansatt som vernepleier, 100%, og er ansatt på et barn med særlige behov. Hun er midlertidig ansatt dette bhg.året.

KB ansatte

Andre ansatte

Linda Spjeld Olsen

Stilling: Daglig leder